U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Repetities

Toonkunst Plus Gouda repeteert iedere Woensdagmiddag in Zorgcentrum Goverwelle aan het Middenmolenplein 266, 2807 GV in Gouda, gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende parkeerruimte.

Gouda Goverwelle, de plek

We zingen in de zaal boven het sport & fitness centrum Living Well.
Je komt er via een beetje verscholen brede gietijzeren brandtrap, of via de lift en een luchtbrug vanuit het verzorgingstehuis.
De zaal dient als recreatiezaal voor de bewoners, als feestzaal, als kerk, als vergaderruimte en concertzaal. Wij oefenen daar elke woensdag met Toonkunst Plus.
De meer dan honderd stoelen staan al in gelid, de piano wordt voor gerold, de muziekstandaard neergezet en het plateau voor de dirigent dat Arie heeft gemaakt wordt achter het podium vandaan gehaald.
Hein zorgt voor het glaasje water voor de dirigent en hij zet van tevoren het koffieapparaat aan. Samen met een -wisselende- koffieploeg deelt hij  vlak voor de pauze de kopjes uit en schenkt de koffie in.
Het is heet in de zaal als we binnenkomen. Bloemen zouden het er niet overleven. De plastic bloemstukjes op de tafeltjes hebben nergens last van. Wij trekken de jasjes en de truien uit, de ramen gaan open en de voorbijgangers op het plein houden de adem in.

 

Hieronder ziet u waar we repeteren in de wijk Gouda Goverwelle:

Gouda Goverwelle