U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 

 

    een koor voor ieder boven de 50 jaar

    die nog graag wil zingen

 

Vrienden van Toonkunst Plus Gouda

Wat doe je zonder vrienden?

Iedereen zal de onschatbare waarde van goede vrienden kennen. Dat geldt ook voor een organisatie als het koor Toonkunst Plus Gouda! Wij mogen ons dan ook verheugen in een groep van zo'n 24 trouwe vrienden, maar die groep kan zéker nog groeien.

Waarom zou u vriend willen worden van ons koor? In de eerste plaats natuurlijk uit belangstelling en liefde voor de muziek. Maar mede dankzij de bijdrage van vrienden is het voor het koor ook mogelijk muzikale activiteiten te verwezenlijken op een niveau een Toonkunstkoor waardig!

Je bent vriend van het koor wanneer je € 25,- of meer per jaar doneert. Als vriend krijg je 10% korting op een toegangskaart, twee gereserveerde plaatsen bij onze concerten en tevens -indien u dat wenst- ons blad Toonzetting.

Aanmelden als Vriend

Als u zich wilt aanmelden kunt u dat doen door een e-mail te sturen naar het vriendensecretariaat: Piet Hofstra en kunt u uw jaarbijdrage overmaken naar bankrekening NL76 INGB 0008 822839 t.n.v. Toonkunst Plus Gouda. Weest u ervan overtuigd dat uw vriendschap veel voor het koor betekent!